Mikias Habtish

Du lever bara en gång

Morgan & Ola-Conny

Kategori: Allmänt

Hahahahahah  asså jag dör !!!!! har väntat länge på detta, hade helt glömt bort Säsong 1 och såg idag på Tv-Norge S02E01 av Morgan & Ola Conny, fy fan så jävla Roligt 
 
Här har ni lite från S01
  
 
 
 
 
 

Slotsfjell med BAWS kollektivet

Kategori: Allmänt

Öl eller Drink ??

Kategori: Allmänt

Varför dricker folk öl för???  det smakar bajs, luktar äckligt, man rapar hela jävla tiden, man får en ölmage, helt enkelt billigt skit.

min teori är, bara för att det är billig fylla, inte för att det smakar bra eller för att det är gott, utan för att man inte har pengar till nåt godare än öl, alla som säger "jag älskar öl" eller "man måste lära sig och gilla öl"  fuck det, en gång i tiden så hade du inte pengar och ville bli full och DU köpte då öl, hade du haft pegar så hade du aldrig köpt öl utan kanske en drink,cider,cava, champange what ever men inte öl,   allt handlar om pengar.
ÖL ÄR INTE GOTT

Jag skriver inte det här inläget för att jag själv har massa pengar och säger att jag är stenrik och att jag kan kasta pengar, har bara haft den här diskutionen 100 miljontals gånger med folk , och har aldrig fått EN bra förklaring till att öl är gott.
 
Ikväll blir det A$AP ROCKY  Afterparty på klubb Nivou, Tornado Boking har gjort det igen, och OM det ska festas
 
#HappyFace

ANGST BAR !!!

Kategori: Allmänt

Försöker att äta så nyttigt som möjligt nu när jag tränar, kan bli lite svårt när man ska äta med alla kompisar ute i stan. Rice boll blev det idag Nr 20 utan RIS :P extra grönsaker :D  den var smooooth :D
 
Det går ryckten om att Rice boll ska öppna på løkka :D  ooffff  farligt farligt  :D 
 
 
 
Tog sedan en liten tur till Angst bar ("ångest" bar på svenska) där det var en liten smyg premiär för Lido Lido´s nya album som han släpper nu på fredag 14/6 grymt bra :D måste också nämna att det var mycket bra sälskap som var där, får tacka bla. Peder ( aka Lido Lido) Arif ( aka Phil.T Rich) Ali Wali, Yusef (madcon), Truls, Zewdi, Marius Thingvald ( aka Dj ESHM), Michael Ray VC Angeles ( aka http://akam1k3.blogspot.no/) , Aon Baws, Chirag  (karpe diem) å många många fler riktig gå steming 
 
S/O till Misgina som har lyckats med Angst bar på Torg gata 11
 
 
 
 
 
 

Dåligt samvete

Kategori: Allmänt

Efter gårdagens maxade cheese pizza så fick jag lite dåligt samvete och tänkte, det här funkar inte, samma kväll blev det ett stenhårt gym pass på "fitness 24/7" med James Safari aka "Maskinen" och nyttig natt mat.
 
 
 
 Den nyttiga maten efter träningen 
*lax
*lök
*vitlök
*chilli
*boooom, in i ugnen 
*sen lite sallad :D
 
 
 
 
 
#work hard, play hard
 
 

Måndag

Kategori: Allmänt

pizza time :)
 
Home made pizza är alltid bäst, för då kan man maxa med det man själv gillar, och cheese är ju bäst 
Pizzans innehåll  
•tomatsås
•ost
•köttfärs med lök och championer
•fetaost
•och ännu mer ost
mmm smaklig måltid
 

Flyttning

Kategori: Allmänt

Nu har set snart gåt en vecka sedan jag flytta ihop med benjamin, det tar fan med hur lång tid som helst, men ska man ha ett biljard bord i vardagsrumet så tar set lite tid och planera allt, idag har vi vart på IKEA och köpt in det sista, inte länge till tils det blir flyttnings fest
LÄNGTAR!!!
 
 
Den klassiska maträtten på IKEA ,potatis med köttbullar å lingonsylt mmmm
 
BTW PARTY PPL.
gör er klara den 21 juni, 
BEST OF BOTH WORLDS är tillbaka och den här gång blir det på nattklubben Oak. Och vi har med oss våran kära Dj Jones från Sthlm 
 
#happy face
 

Upp och ner

Kategori: Allmänt

Tja tja bloggen !!!
jag vet att jag suger på att uppdatera bloggen, det händer så mycket, sen så blir jag för full, glömmer bort och dagen efter är jag heeeeeelt förstörd. Nu låter jag som värsta alkolisten, men så är det ju inte, gillar att ha kul och blir bjuden till massa fester och då kan det bli lite för mycket av det goda :))

så vad har jag gjort denne helg??
Vi börjar med lördagen så jobbade jag ute på en lanserings fest ute på bygdöy "My alter ego" (som för övrigt har sjukt snygga väskor) skiiiiiit kul, jävligt stekit var det, dom hade champangen Veuve Clicquot som välkomstdrink å det var bara massa "näsan upp i vädret folk".  Sen så rörde jag mig till mitt vanliga jobb, vilket är Bartending på nattklubben Seeds, som är mer känt som "Fugazi"
fullt hus å bra stemning :D

Söndagen skulle va en lugn dag, då jag bara skulle på bio med Benjamin, Moa, Viktoria, Therese, Johanne och Wael. å raka vägen hem ( såg på Fast 6) men slutade med fylla på Lawo ute, med Benjamin och tvillingarna Chalotte å Marthe. Sjukt bra stemning  å gött sällskap :)

I måndags hade jag premiär för mitt koncept "Happy Monday" som kommer att köras den första måndagen i månaden på nattklubben OAK. Måndagen som var blev ju en riktig succé och det kommer bara att bli bättre å bättre :)) # happy face.

Är inte den personen som går på bio så ofta, gillar hellre å mysa hemma å Chilla med en brud, men blev lurad av grabbarna så då blev det bio igen :D  med Charlie,Patrick,Fabio,Hio,Lipp,Mikael, Jeannet och Firoza. Då vi skulle se på Hangover 3, vi satte oss i fel sal och missade första 15min. 
Så om någon ska se den igne så hojta till, ser den gärna igen :D 

Idag Onsdag så ska min kompis Arif aka Phil.T Rich uppträda på klubb Nivou längtar till å se detta :)) fast han är min vän så är jag Big fan av han. 
 
bilder från Lördagens event ute på bygdøy
 
bilder från premiären  för Happy Monday
 


vi ses om inte så länge kära blogg 
 
#puuuum